Pennut ja pentujono

Coco huilaa hetken tuolin alla ja Alvin vasemmalla miettii saisiko emännältä pari koiranamia treffien lopuksi.


Pentujono on nyt avattu ja pentujen odotetaan syntyvän elokuussa 2024.


Ota yhteyttä contact-lomakkeen kautta ja sovi tapaaminen


Pennut ovat valmiita muuttamaan uusiin koteinin kun ovat vähintään 8 viikon ikäisiä.

Pennut ovat mikrosirutettuja, eläinlääkärin tarkastamia ja pennun mukana tulee pentutarkastuslomake sekä pentupakkaus, jossa on tuttua ruokaa, lelu, nameja, sekä turkinhoito-opas ja koiran oma kansio, jossa on yksityiskohtaisempia ohjeita koiran ruokinnasta, hoidosta ja muusta tarpeellisesta tiedosta uudelle omistajalle.Lopullinen omistajuus vaihtuu vasta kun koira on steriloitu / kastroitu viimeistään 18kk iässä. Uusi omistaja sitoutuu tähän kauppakirjaa tehtäessä.

PENTUJONO

Miten saan oman pennun? Käy täyttämässä yhteydenottopyyntö sivuillamme. Otamme teihin yhteyttä ja jutellaan puhelimessa tilanteestanne. Mikäli me molemmat olemme keskustelun jälkeen sitä mieltä, että meillä olisi teille sopiva pentu tulossa, sovimme tapaamisen meille. Tapaamisen yhteydessä saatte pentuhakemuslomakkeen, jonka palautatte täytettynä. Tämän jälkeen, vielä asiaa tarkoin harkittuanne, ilmoittaudutte virallisesti pentujonoon maksamalla varausmaksun, joka vähennetään pennun myyntihinnasta. Sitten vain odotellaan pentujen syntymistä.


Pentuja pääsee katsomaan aikaisintaan kun ne ovat 4-5 viikon ikäisiä. Ennen sitä lähetämme teille kuvia ja videoita pentujen kehityksestä. Kasvattaja valitsee pennuille uudet kodit niiden luonteiden perusteella. Jokaisen pentueen kohdalla etsimme myös lähellä sijaitsevia sijoituskoteja. Mikäli kiinnostuit sijoituskotitoiminnasta, mainitse se yhteydenottolomakkeessa.

Tuoreet pentu-uutiset

27.8. 2023

COCON TOINEN PENTUE SYNTYI

Pennut toinen pentue syntyi myös helposti ja nopeasti ja plopsahtelivat ulos emostaan kuin lottopallot. Coco on ollut erittäin hyvä emo ja hoitanut ahkerasti pentuja, joiden painot ovat nousseet todella hyvin. Ensimmäisen viikon aikana ne tuplasivat syntymäpainonsa ja Coco on syönyt hurjia määriä penturuokaa, laadukasta Vom puppy-täysravinto raakaruokaa jossa paljon lihaa, sekä kana-lohi raakapakasteita raejuustoa keitettyä kanaa its tehtyä possurisottoa jossa kasviksiakin. Myös kuivanappuloita ollaan totuteltu jo nakertelemaan. Albumi sivulla on kuvia pennuista joita lisäämme pentujen kasvaessa.

syysk.30. 2023

COCON PENTU BRIGHTSTAR AMAZING APRIL MIMOSA

Meille jäi kotiin kasvamaan Cocolta yksi narttupentu, joka sai erinomaiset terveystulokset ja Mimille suunnitellaan pentuja jossin vaiheessa keväällä 20 
Mimi on luonteeltaankin ihanteellinen, kiltti ja lempeä mutta samalla rohkea.

Coco ja pennut. Yksi tyttö ja neljä poikaa.

Coco ja pennut.