Pennut ja pentujono

Coco huilaa hetken tuolin alla ja Alvin vasemmalla miettii saisiko emännältä pari koiranamia treffien lopuksi.


Pentujono on nyt avattu ja pentuja on suunnitteilla keväälle 2024


Ota yhteyttä contact-lomakkeen kautta ja sovi tapaaminen.


Menneitä tapahtumia 


Päivitetty 30.9.2023

Cocon 2. pentue syntyi 27.8.2023

Olimme erittäin iloisia siitä, että ultrassa näkyi 5-6 pentua ja että astutus onnistui täysin luomuna ihanaluonteisen ja pikku Paten kanssa, joka on miltei saman kokoinen kuin Coco. Pennuista odotetaan medium ja minikokoisia.

 Cocolle syntyi 5 pirteää pentua!

Pennut ovat valmiita muuttamaan uusiin koteinin kun ovat vähintään 8 viikon ikäisiä.

Pennut ovat mikrosirutettuja, eläinlääkärin tarkastamia ja pennun mukana tulee pentutarkastuslomake sekä pentupakkaus, jossa on tuttua ruokaa, lelu, nameja, sekä turkinhoito-opas ja koiran oma kansio, jossa on yksityiskohtaisempia ohjeita koiran ruokinnasta, hoidosta ja muusta tarpeellisesta tiedosta uudelle omistajalle.

Lopullinen omistajuus vaihtuu vasta kun koira on steriloitu / kastroitu viimeistään 18kk iässä. Uusi omistaja sitoutuu tähän kauppakirjaa tehtäessä.

PENTUJONO

Miten sitten saan oman pennun?

Mikäli olet kiinnostunut tulevasta pentueesta, käy täyttämässä yhteydenottolomake "Contact" sivulla. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä, jutellaan ensin puhelimessa ja sen jälkeen jos me molemmat olemme edelleen sitä mieltä että meillä voisi olla teille sopiva pentu, tavataan tuossa meidän pihalla ja annamme teille pentuhakemuslomakkeen tai lähetämme sen teille kun ollaan juteltu ensin vaikkapa netin välityksellä. Täytätte lomakkeen, asiaa vielä kerran harkittuanne, seuraavaksi on vuorossa ilmoittautuminen virallisesti pentujonoon maksamalla varausmaksun, joka vähennetään pennun myyntihinnasta. Sitten vain odotellaan pentueen syntymistä, kaikessa rauhassa,

Tuoreet pentu-uutiset

27.8. 2023

COCON TOINEN PENTUE SYNTYI

Pennut toinen pentue syntyi myös helposti ja nopeasti ja plopsahtelivat ulos emostaan kuin lottopallot. Coco on ollut erittäin hyvä emo ja hoitanut ahkerasti pentuja, joiden painot ovat nousseet todella hyvin. Ensimmäisen viikon aikana ne tuplasivat syntymäpainonsa ja Coco on syönyt hurjia määriä penturuokaa, laadukasta Vom puppy-täysravinto raakaruokaa jossa paljon lihaa, sekä kana-lohi raakapakasteita raejuustoa keitettyä kanaa its tehtyä possurisottoa jossa kasviksiakin. Myös kuivanappuloita ollaan totuteltu jo nakertelemaan. Albumi sivulla on kuvia pennuista joita lisäämme pentujen kasvaessa.

syysk.30. 2023

COCON PENTU BRIGHTSTAR AMAZING APRIL MIMOSA

Meille jäi kotiin kasvamaan Cocolta yksi narttupentu, joka sai erinomaiset terveystulokset ja Mimille suunnitellaan pentuja jossin vaiheessa keväällä 20 
Mimi on luonteeltaankin ihanteellinen, kiltti ja lempeä mutta samalla rohkea.

Coco ja pennut. Yksi tyttö ja neljä poikaa.

Coco ja pennut.